Ref.: CON-1617

Exklusive moderne Villa mit Meerblick in La Marina, Alicante

187,90 m2

3

2

Ref.: CON-1617

Exklusive moderne Villa mit Meerblick in La Marina, Alicante

187,90 m2

3

2

Eigenschaften

Flughafen weniger als 30 minuten fahrt entfernt. Zu Fuß zum Strand Klimaanlage Küche offen Terrasse PKW Stellplatz Heizung privater Pool Möbliert nein Nahe am Meer
Jalousien Erdgeschoss Guter Zustand Doppelverglasung Nah an allen Annehmlichkeiten Terrasse verschiedenen Gute Vermietbarkeit Hochwertige Residenz Begehrte Wohnlage Pool Esszimmer Jalousien elektrisch

Beschreibung

Luxe villa gelegen in het gebied van El Pinet, omgeven door een bevoorrechte natuurlijke omgeving. De locatie biedt de mogelijkheid om te genieten van een huis in een natuurlijke omgeving vlakbij stranden en beschermde groene gebieden. Er worden 2 soorten woningen aangeboden: onafhankelijk en halfvrijstaand.

Het vrijstaande huis is ontworpen met distributie van begane grond, eerste verdieping en dek voor solarium, met elkaar verbonden via een interne trap.

De begane grond herbergt het daggedeelte, heeft een grote woonkamer die naar buiten opent naar het zwembad en de tuin, open keuken en toilet.

De eerste verdieping is exclusief bedoeld voor het nachtgedeelte, er zijn twee tweepersoonsslaapkamers en een eenpersoonskamer.

De solariumvloer heeft een groot terras met bestrating en kunstgras met een prachtig uitzicht op het natuurlijke landschap en de zee.

In deze fase van Natura Pinet zijn de rijtjeshuizen ontworpen met een verdeling van de begane grond, eerst en overdekt bestemd voor solarium, met elkaar verbonden via een interne trap.

De begane grond heeft een grote woonkamer die naar buiten opent naar het zwembad en de tuin en de open keuken naar de woonkamer. Bovendien heeft het een meer besloten ruimte uitgerust met een grote slaapkamer met tweepersoonsbed met toegang tot een terras en een complete badkamer.

De eerste verdieping is exclusief bedoeld voor het nachtgedeelte, het herbergt twee dubbele slaapkamers en een suite slaapkamer met een grote kleedkamer en een volledig uitgeruste badkamer.

De solariumvloer heeft een groot terras met bestrating en kunstgras.

De huizen hebben pre-installatie van airconditioningkanalen ontworpen in twee verschillende gebieden voor begane grond en vloer.

Warm water wordt verkregen via het hernieuwbare Aerotermia-systeem, met een zeer laag economisch verbruik.

Het huis heeft een eigen perceel, met perimeterbehuizing op basis van blokwanden afgewerkt met dezelfde voering als het huis, waarop het is geïnstalleerd op de gevel aan een openbare wegslotenmaker van lattenbodem van aluminium lamellen. Ze hebben een onafhankelijke voetgangersingang met kleurenvideo-intercomverbinding en gemotoriseerde voertuigdeur met afstandsbediening.

Het huis heeft een privé-zwembad, afgewerkt met steengoed, Romeinse trapverlichting en fontein, de hele omtrek is bedekt met kunstgras.

De plot is verlicht met LED-strips en met gevel blaker aan de omtrek van het huis....

Standort

Share

Wirtschaft

Hypothek Berechnen
Wechsel von Devisen